Sydämelliset kiitokset luottamuksesta!

Vaaliteemani

Terveys

Laadukas ja kattava terveydenhuolto kuuluu kaikille

Vuosi sitten keväällä aloitin nykyisessä työssäni Laakson koronaterveysaseman ylilääkärinä. Sitä ennen työskentelin useita vuosia lääkärinä Munkkiniemen terveysasemalla.

Tiedän, mitkä asiat julkisessa terveydenhuollossa toimivat ja mitkä eivät. Haluan tehdä töitä sen eteen, että laadukas hoito ja terveydenhuollon palvelut ovat kaikkien ulottuvilla, myös ruotsin kielellä. 

Kaikilla helsinkiläisillä tulee olla tasapuoliset mahdollisuudet saada hoitoa ja huolehtia terveydestään. 

Toiveeni ja tavoitteeni on, ettei yhdenkään lapsiperheen tai mielenterveysasioissa tukea tarvitsen nuoren tarvitse joutua jonottamaan hoitoon pääsyä.

Lue lisää »

Koulutus

Monipuolinen ja laadukas koulupolku on jokaisen oikeus

Olen perehtynyt laadukkaan koulutuksen ja koulutusjärjestelmän edellytyksiin ja haasteisiin sekä käytännön työn että osallistumisen kautta. Olen toiminut johtokunnan puheenjohtajana sekä vanhempainyhdistysaktiivina lasteni kouluissa sekä työskennellyt ammattikorkeakoulu Arcadassa luonnontieteiden opettajana.  

Haluan tehdä töitä sen eteen, että jokaiselle helsinkiläiselle voidaan taata korkeatasoinen, monipuolinen ja saumattomasti toimiva koulupolku aina alakoulusta yliopistoon asti, myös ruotsin kielellä.

Toiveeni ja tavoitteeni on, että itsetuntemuksen, itseohjautuvuuden ja sosiaalisten valmiuksien jatkuva kehittäminen kuuluvat perusopetuksen keskeisiin periaatteisiin jokaisen oppilaan kohdalla. 

Lue lisää »

Ympäristö

Helsingistä ympäristöasioiden edelläkävijä 

Olen viettänyt kaikki elämäni kesät saaristossa. Valitettavasti olen myös seurannut vierestä luonnon ja ympäristön vahingoittumista. On ehdottoman tärkeää, että ympäristönäkökulmat huomioidaan jatkossa ihan kaikessa poliittisessa päätöksenteossa.

Helsingin tulee olla ympäristökysymyksissä edelläkävijä, joka näyttää esimerkkiä muille pääkaupungeille. Täällä on osaamista ja resursseja viedä läpi suuriakin muutoksia, ei siis hukata tätä mahdollisuutta. 

Jos päätöksenteossa ollaan tarpeeksi kunnianhimoisia ja nopeita, on selvää, että voimme ympäristöinnovaatioiden avulla rakentaa myös taloudellista hyvinvointia ja luoda uusia työpaikkoja.

Lue lisää »

Ota yhteyttä Messengerissä Messanger tai lähetä minulle sähköpostia Email
Tervetuloa seuraamaan minua myös täällä

Facebook feedFacebook

1 week ago

Nora Grotenfelt
Sörnästunneln godkändes igår i fullmäktige med rösterna 48-37. Själv tycker jag att vi borde göra om, och göra bättre.www.hbl.fi/artikel/heta-kanslor-i-stadshuset-tunnel-som-okar-biltrafiken-vid-arcada-och-prakticum...De tre SFP-ledamöterna Nora Grotenfelt, Eva Biaudet och Marcus Rantala. BILD: NIKLAS TALLQVIST ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Nora Grotenfelt
Tänään Helsingin valtuusto päättää syksyn ehkä kuumimmasta asiasta eli suunnitellusta Sörnäisten tunnelista. Tulen äänestämään vastaan.Miksi?Pysyn lujasti kiinni vaalilupauksissani; ympäristövaikutukset ja ilmasto tulee arvioida jokaisen päätöksenteon yhteydessä. Tämä on myös linjassa valtuuston äsken laatiman kaupunkistrategian kanssa, jossa on korostettu ympäristöystävällisten ratkaisujen priorisoimisen tärkeyttä.Tämän lisäksi tunnelin tuoma hyöty on mielestäni kyseenalainen, ja vaihtoehtoja tunnelille ei ole selvitelty tarpeeksi hyvin.www.hs.fi/kaupunki/art-2000008417140.html#myheavenishel #sfprkp #helsinki #helsingfors ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

Nora Grotenfelt
Happy happy med Hfors budgetförhandlingar! Fint resultat för SFP och skönt att alla runt bordet var överens om att prioritera sektorn för fostran och utbildning. bit.ly/3qacitl#myheavenishel ... See MoreSee Less
View on Facebook

Twitter feedTwitter

Load More...
Näitä sivuja ja ajatuksiani saa mielellään jakaa!

    Hei!

    Lähetä kysymyksiä tai kommentteja minulle. Vastaan niin nopeasti kun pystyn. Kiitos!