Ota yhteyttä Messengerissä Messanger tai lähetä minulle sähköpostia Email

Facebook feedFacebook

1 month ago

Nora Grotenfelt
Välkommen med på SFPs Topeliusfest!📸 Visa det här inlägget på Facebook www.facebook.com/share/p/WkEEEabQ8PtCLeGa/?mibextid=WC7FNeVälkommen på traditionell Topeliusfest.Välkomsthälsning framförs av SFP i Tölös ordförande Karin Toyoda.Årets festtalare är Svenska riksdagsgruppens ordförande Otto Andersson. SFP i Helsingfors kretsordförande Emma Ringbom berättar om sin barndom och uppväxt i Tölö och Svenska sektionens ordförande och stadsfullmäktigemedlem Nora Grotenfelt tar upp aktuellt från skolvärlden i Helsingfors.Anmäl dig via länken: www.lyyti.in/Topeliusfest_1543 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Twitter feedTwitter

Twitter feed is not available at the moment.
Tervetuloa seuraamaan minua myös täällä
Näitä sivuja ja ajatuksiani saa mielellään jakaa!

Vaaliteemani

Terveys

Laadukas ja kattava terveydenhuolto kuuluu kaikille

Olen koulutukseltani lääketieteen tohtori ja toimin tällä hetkellä Munkkiniemen ylilääkärinä.

Tiedän, mitkä asiat julkisessa terveydenhuollossa toimivat ja mitkä eivät. Haluan tehdä töitä sen eteen, että laadukas hoito ja terveydenhuollon palvelut ovat kaikkien ulottuvilla, myös ruotsin kielellä. 

Kaikilla helsinkiläisillä tulee olla tasapuoliset mahdollisuudet saada hoitoa ja huolehtia terveydestään.

Toiveeni ja tavoitteeni on, ettei yhdenkään lapsiperheen tai mielenterveysasioissa tukea tarvitsen nuoren tarvitse joutua jonottamaan hoitoon pääsyä.

Lue lisää »

Koulutus

Monipuolinen ja laadukas koulupolku on jokaisen oikeus

Olen perehtynyt laadukkaan koulutuksen ja koulutusjärjestelmän edellytyksiin ja haasteisiin sekä käytännön työn että osallistumisen kautta. Olen toiminut johtokunnan puheenjohtajana sekä vanhempainyhdistysaktiivina lasteni kouluissa sekä työskennellyt ammattikorkeakoulu Arcadassa luonnontieteiden opettajana.  

Haluan tehdä töitä sen eteen, että jokaiselle helsinkiläiselle voidaan taata korkeatasoinen, monipuolinen ja saumattomasti toimiva koulupolku aina alakoulusta yliopistoon asti, myös ruotsin kielellä.

Toiveeni ja tavoitteeni on, että itsetuntemuksen, itseohjautuvuuden ja sosiaalisten valmiuksien jatkuva kehittäminen kuuluvat perusopetuksen keskeisiin periaatteisiin jokaisen oppilaan kohdalla. 

Lue lisää »

Ympäristö

Helsingistä ympäristöasioiden edelläkävijä 

Olen viettänyt kaikki elämäni kesät saaristossa. Valitettavasti olen myös seurannut vierestä luonnon ja ympäristön vahingoittumista. On ehdottoman tärkeää, että ympäristönäkökulmat huomioidaan jatkossa ihan kaikessa poliittisessa päätöksenteossa.

Helsingin tulee olla ympäristökysymyksissä edelläkävijä, joka näyttää esimerkkiä muille pääkaupungeille. Täällä on osaamista ja resursseja viedä läpi suuriakin muutoksia, ei siis hukata tätä mahdollisuutta. 

Jos päätöksenteossa ollaan tarpeeksi kunnianhimoisia ja nopeita, on selvää, että voimme ympäristöinnovaatioiden avulla rakentaa myös taloudellista hyvinvointia ja luoda uusia työpaikkoja.

Lue lisää »

    Hei!

    Lähetä kysymyksiä tai kommentteja minulle. Vastaan niin nopeasti kun pystyn. Kiitos!