Ota yhteyttä Messengerissä Messanger tai lähetä minulle sähköpostia Email

Facebook feedFacebook

2 days ago

Nora Grotenfelt
Kom med i Strömsöborgarfamiljen❣️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 days ago

Nora Grotenfelt
Förhandsröstningen har börjat! Rekommenderar varmt nr 90, Simon Granroth! www.simongranroth.comSe länken nedan för info om närmaste förhandsröstningsställe!I dag börjar förhandsröstningen! Har du koll på ditt närmaste förhandsröstningsställe? Testa SFP:s tjänst nedanEnnakkoäänestys alkaa tänään! Tiedätkö lähimmän ennakkoäänestyspaikkasi? Kokeile RKP:n palvelua: val.sfp.fi/forhandsrostningsstalle/ ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Nora Grotenfelt
Terveisiä valtuuston kyselytunnilta!Pidin juuri alla olevan puheenvuoron;"Segregaation torjuminen on aivan keskeinen tavoite koko kaupungille. Näen kuitenkin, että alueellisen segregaation kytkökset juuri luokkamuotoiseen painotettuun opetukseen ovat heikkoja.Luokkamuotoisen painotetun opetuksen tulevaisuuden osalta olisi syytä tutkia ja tarkkaan punnita hyödyt ja haitat keskenään. Kuten kaikki tiedämme, luokkamuotoisella opetuksella on myös selkeitä hyötyjä. Tutkimukset, johon painotetun opetuksen luokkien lakkauttamisehdotus perustuu, on tehty nykyisen järjestelmän, nykyisten sisäänottokriteereiden ja sisäänottomenetelmien vallitessa. Mielestäni olisi syytä ensin korjata epäkohdat näissä ja tehdä painotettuun opetukseen pääsyn mahdollisimman tasavertaiseksi, etenkin tehostetulla markkinoimisella ja mahdollisesti jopa osittain arpomalla.Ruotsinkielisellä puolella on painotettua opetusta vain musiikissa ja tätä vain yhdessä koulussa, noin kymmenelle lapselle per vuosikurssi. RKP:n valtuustoryhmä toivookin, että painotettua opetusta olisi ruotsinkielisellä puolella suhteellisesti yhtä paljon kuin suomenkielisellä puolella. Lisäksi ryhmämme toivoo, että S2-oppilaiden osuus ruotsinkielisissä kouluissa olisi korkeampi. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Twitter feedTwitter

Load More...
Tervetuloa seuraamaan minua myös täällä
Näitä sivuja ja ajatuksiani saa mielellään jakaa!

Vaaliteemani

Terveys

Laadukas ja kattava terveydenhuolto kuuluu kaikille

Olen koulutukseltani lääketieteen tohtori ja toimin tällä hetkellä Munkkiniemen ylilääkärinä.

Tiedän, mitkä asiat julkisessa terveydenhuollossa toimivat ja mitkä eivät. Haluan tehdä töitä sen eteen, että laadukas hoito ja terveydenhuollon palvelut ovat kaikkien ulottuvilla, myös ruotsin kielellä. 

Kaikilla helsinkiläisillä tulee olla tasapuoliset mahdollisuudet saada hoitoa ja huolehtia terveydestään.

Toiveeni ja tavoitteeni on, ettei yhdenkään lapsiperheen tai mielenterveysasioissa tukea tarvitsen nuoren tarvitse joutua jonottamaan hoitoon pääsyä.

Lue lisää »

Koulutus

Monipuolinen ja laadukas koulupolku on jokaisen oikeus

Olen perehtynyt laadukkaan koulutuksen ja koulutusjärjestelmän edellytyksiin ja haasteisiin sekä käytännön työn että osallistumisen kautta. Olen toiminut johtokunnan puheenjohtajana sekä vanhempainyhdistysaktiivina lasteni kouluissa sekä työskennellyt ammattikorkeakoulu Arcadassa luonnontieteiden opettajana.  

Haluan tehdä töitä sen eteen, että jokaiselle helsinkiläiselle voidaan taata korkeatasoinen, monipuolinen ja saumattomasti toimiva koulupolku aina alakoulusta yliopistoon asti, myös ruotsin kielellä.

Toiveeni ja tavoitteeni on, että itsetuntemuksen, itseohjautuvuuden ja sosiaalisten valmiuksien jatkuva kehittäminen kuuluvat perusopetuksen keskeisiin periaatteisiin jokaisen oppilaan kohdalla. 

Lue lisää »

Ympäristö

Helsingistä ympäristöasioiden edelläkävijä 

Olen viettänyt kaikki elämäni kesät saaristossa. Valitettavasti olen myös seurannut vierestä luonnon ja ympäristön vahingoittumista. On ehdottoman tärkeää, että ympäristönäkökulmat huomioidaan jatkossa ihan kaikessa poliittisessa päätöksenteossa.

Helsingin tulee olla ympäristökysymyksissä edelläkävijä, joka näyttää esimerkkiä muille pääkaupungeille. Täällä on osaamista ja resursseja viedä läpi suuriakin muutoksia, ei siis hukata tätä mahdollisuutta. 

Jos päätöksenteossa ollaan tarpeeksi kunnianhimoisia ja nopeita, on selvää, että voimme ympäristöinnovaatioiden avulla rakentaa myös taloudellista hyvinvointia ja luoda uusia työpaikkoja.

Lue lisää »

    Hei!

    Lähetä kysymyksiä tai kommentteja minulle. Vastaan niin nopeasti kun pystyn. Kiitos!