Ota yhteyttä Messengerissä Messanger tai lähetä minulle sähköpostia Email

Facebook feedFacebook

2 months ago

Nora Grotenfelt
🎉GLADA NYHETER! 🎉 ILOUUTISIA! 🎉Helsingfors nya budgetöverenskommelse som presenteras idag 14.10 innebär ordentligt med resurser för Helsingfors skolor och daghem. Med dessa pengar kan vi minska segregationen, stöda inklusionen, förbättra kvaliteten och se till att Helsingfors daghem och skolor är landets bästa för alla. Löneutvecklingsprogrammet blir rekordstort och kommer i praktiken att fokuseras på småbarnspedagogiken och utbildningen. Satsningarna, i praktiken högre löner och bättre förmåner, kommer att beröra de med de minsta lönerna och de områden där det råder en skriande personalbrist. Den svenskspråkiga småbarnspedagogikens kritiska personalläge uppmärksammas särskilt i budgeten.Inom SFP har vi jobbat hårt för just detta resultat. Vuoden 2023 talousarvioesitys, joka esitetään tänään 14.10, tarkoittaa runsaaasti lisärahoitusta varhaiskasvatukselle ja kouluille. Näillä resursseilla voimme vähentää segregaatiota, lisätä integraatiota, nostaa toiminnan laatua ja varmistaa, että Helsingin päiväkodit ja koulut ovat maan parhaimpia - kaikille. Palkkakehitysohjelmaan satsataan ennätyksellisen paljon, ja käytännössä fokus on varhaiskasvatuksessa ja koulutuksesssa. Korkeammat palkat ja paremmat edut on luvassa etenkin heille, joilla on tällä hetkellä matalimmat palkat, ja alueille, jossa on akuutein henkilöstöpula. Ruotsinkielisen varhaiskasvatuksen kriittinen henkilöstötilanne on erityisfokuksessa. #helsingfors #helsinki #sfprkp #myheavenishel ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Nora Grotenfelt
Neuvottelut Helsingin kaupungin vuoden 2023 talousarvioesityksestä on saatu päätökseen. Neuvottelutulos esitetään pe 14.10. Stay tuned! ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Nora Grotenfelt
Helsingfors budgetförhandlingar avklarade. Resultatet offentliggörs på fredag 14.10.2022. Stay tuned! ... See MoreSee Less
View on Facebook

Twitter feedTwitter

Load More...
Tervetuloa seuraamaan minua myös täällä
Näitä sivuja ja ajatuksiani saa mielellään jakaa!

Vaaliteemani

Terveys

Laadukas ja kattava terveydenhuolto kuuluu kaikille

Olen koulutukseltani lääketieteen tohtori ja toimin tällä hetkellä Munkkiniemen ylilääkärinä.

Tiedän, mitkä asiat julkisessa terveydenhuollossa toimivat ja mitkä eivät. Haluan tehdä töitä sen eteen, että laadukas hoito ja terveydenhuollon palvelut ovat kaikkien ulottuvilla, myös ruotsin kielellä. 

Kaikilla helsinkiläisillä tulee olla tasapuoliset mahdollisuudet saada hoitoa ja huolehtia terveydestään.

Toiveeni ja tavoitteeni on, ettei yhdenkään lapsiperheen tai mielenterveysasioissa tukea tarvitsen nuoren tarvitse joutua jonottamaan hoitoon pääsyä.

Lue lisää »

Koulutus

Monipuolinen ja laadukas koulupolku on jokaisen oikeus

Olen perehtynyt laadukkaan koulutuksen ja koulutusjärjestelmän edellytyksiin ja haasteisiin sekä käytännön työn että osallistumisen kautta. Olen toiminut johtokunnan puheenjohtajana sekä vanhempainyhdistysaktiivina lasteni kouluissa sekä työskennellyt ammattikorkeakoulu Arcadassa luonnontieteiden opettajana.  

Haluan tehdä töitä sen eteen, että jokaiselle helsinkiläiselle voidaan taata korkeatasoinen, monipuolinen ja saumattomasti toimiva koulupolku aina alakoulusta yliopistoon asti, myös ruotsin kielellä.

Toiveeni ja tavoitteeni on, että itsetuntemuksen, itseohjautuvuuden ja sosiaalisten valmiuksien jatkuva kehittäminen kuuluvat perusopetuksen keskeisiin periaatteisiin jokaisen oppilaan kohdalla. 

Lue lisää »

Ympäristö

Helsingistä ympäristöasioiden edelläkävijä 

Olen viettänyt kaikki elämäni kesät saaristossa. Valitettavasti olen myös seurannut vierestä luonnon ja ympäristön vahingoittumista. On ehdottoman tärkeää, että ympäristönäkökulmat huomioidaan jatkossa ihan kaikessa poliittisessa päätöksenteossa.

Helsingin tulee olla ympäristökysymyksissä edelläkävijä, joka näyttää esimerkkiä muille pääkaupungeille. Täällä on osaamista ja resursseja viedä läpi suuriakin muutoksia, ei siis hukata tätä mahdollisuutta. 

Jos päätöksenteossa ollaan tarpeeksi kunnianhimoisia ja nopeita, on selvää, että voimme ympäristöinnovaatioiden avulla rakentaa myös taloudellista hyvinvointia ja luoda uusia työpaikkoja.

Lue lisää »

    Hei!

    Lähetä kysymyksiä tai kommentteja minulle. Vastaan niin nopeasti kun pystyn. Kiitos!