667Helsingfors
Hjärtligt tack för förtroendet!

Mina Teman

Vård

Sedan ett år tillbaka arbetar jag som överläkare på Dals coronahälsocentral. Innan dess jobbade jag som läkare på Munksnäs hälsocentral i flera år.

Jag vet vad som fungerar och vad som inte fungerar i öppenvården. Jag vill arbeta för välfungerande vård, även på svenska. Alla helsingforsare ska erbjudas lika möjligheter att ta hand om sin egen hälsa.

Min dröm är att inga barnfamiljer eller unga personer med behov av psykisk vård ska behöva köa.

Mera om Vård »

Skola

Som direktionsordförande, styrelsemedlem i Hem och Skola och klassförälder i mina barns skola i många år, samt genom att ha arbetat som lärare i naturvetenskaper vid Yrkeshögskolan Arcada har jag fått god inblick i förutsättningarna för att skapa den bästa skolan.

Jag vill arbeta för ett kvalitativt, mångsidigt och välfungerande utbildningsutbud från grundskolenivå till högskolenivå, även på svenska.

Min dröm är att självkännedom, självledarskap och sociala färdigheter skulle vara kontinuerliga beståndsdelar i grundskoleundervisningen.

Mera om Skola »

Miljö

Hela mitt liv har jag varit skärgårdsbo om somrarna. Jag har sett hur miljön har tagit skada. Jag vill att miljöaspekter från och med nu beaktas i alla politiska beslut.

Helsingfors ska vara en föregångare inom miljöfrågor och ett föredöme för andra huvudstäder. Vi kan genomföra storartade förändringar – vi har allt som krävs.

Om vi är snabba och ambitiösa i vår beslutsfattning kan vi vinna ekonomiska fördelar och skapa fler arbetstillfällen.

Mera om Miljö »

Tala med mig på Messenger Messanger eller skicka email Email
Följ mig på dessa kanaler

Facebook feedFacebook

Sydämelliset kiitokset luottamuksesta! Hjärtligt tack för förtroendet! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Käytäthän ääntäsi! Gör din röst hörd!#kuntavaalit2021 #kommunalval2021 #Helsinki #helsingfors #sfprkp ... See MoreSee Less
View on Facebook
Stort och trevligt gäng vid Tre Smeder idag! Kom och prata!Mukava joukko Kolmen Sepän patsaalla tänään! Tule juttelemaan!#kuntavaalit2021 #Helsinki #kommunalval2021 #helsingfors #sfprkp ... See MoreSee Less
View on Facebook
Never thought campaigning would be this much fun! 🤩noragrotenfelt.fi with @simongranroth @elinasagneollikainen Ted Urho @runaismark #kuntavaalit2021 #Helsinki #kommunalval2021 #helsingfors #sfprkp ... See MoreSee Less
View on Facebook

Twitter feedTwitter

Load More...
Dela gärna min sida med andra

    Hej!

    Här kan du skicka mejl åt mig med frågor eller kommentarer. Jag svarar så snart jag kan. Tack!