Tala med mig på Messenger Messanger eller skicka email Email

Facebook feedFacebook

1 month ago

Nora Grotenfelt
Välkommen med på SFPs Topeliusfest!📸 Visa det här inlägget på Facebook www.facebook.com/share/p/WkEEEabQ8PtCLeGa/?mibextid=WC7FNeVälkommen på traditionell Topeliusfest.Välkomsthälsning framförs av SFP i Tölös ordförande Karin Toyoda.Årets festtalare är Svenska riksdagsgruppens ordförande Otto Andersson. SFP i Helsingfors kretsordförande Emma Ringbom berättar om sin barndom och uppväxt i Tölö och Svenska sektionens ordförande och stadsfullmäktigemedlem Nora Grotenfelt tar upp aktuellt från skolvärlden i Helsingfors.Anmäl dig via länken: www.lyyti.in/Topeliusfest_1543 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Twitter feedTwitter

Twitter feed is not available at the moment.
Följ mig på dessa kanaler
Dela gärna min sida med andra

Mina Teman

Vård

Jag är medicine doktor till utbildningen och arbetar som överläkare på Munksnäs hälsocentral.

Jag vet vad som fungerar och vad som inte fungerar i öppenvården. Jag vill arbeta för välfungerande vård, även på svenska. Alla helsingforsare ska erbjudas lika möjligheter att ta hand om sin egen hälsa.

Min dröm är att inga barnfamiljer eller unga personer med behov av psykisk vård ska behöva köa.

Mera om Vård »

Skola

Som direktionsordförande, styrelsemedlem i Hem och Skola och klassförälder i mina barns skola i många år, samt genom att ha arbetat som lärare i naturvetenskaper vid Yrkeshögskolan Arcada har jag fått god inblick i förutsättningarna för att skapa den bästa skolan.

Jag vill arbeta för ett kvalitativt, mångsidigt och välfungerande utbildningsutbud från grundskolenivå till högskolenivå, även på svenska.

Min dröm är att självkännedom, självledarskap och sociala färdigheter skulle vara kontinuerliga beståndsdelar i grundskoleundervisningen.

Mera om Skola »

Miljö

Hela mitt liv har jag varit skärgårdsbo om somrarna. Jag har sett hur miljön har tagit skada. Jag vill att miljöaspekter från och med nu beaktas i alla politiska beslut.

Helsingfors ska vara en föregångare inom miljöfrågor och ett föredöme för andra huvudstäder. Vi kan genomföra storartade förändringar – vi har allt som krävs.

Om vi är snabba och ambitiösa i vår beslutsfattning kan vi vinna ekonomiska fördelar och skapa fler arbetstillfällen.

Mera om Miljö »

    Hej!

    Här kan du skicka mejl åt mig med frågor eller kommentarer. Jag svarar så snart jag kan. Tack!