Tala med mig på Messenger Messanger eller skicka email Email

Facebook feedFacebook

3 days ago

Nora Grotenfelt
Intervjuades av HBL gällande bristen på personal inom småbarnspedagogiken i Helsingfors. www.hbl.fi/artikel/f082f15e-5f54-4523-85cb-09dc6bd251be#sfprkp #helsingfors #helsinki #myheavenishel ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

Nora Grotenfelt
Intervjuades i YLE Vegas direktsändning imorse om dagvården i Helsingfors tillsammans med Bicca Olin och Ted Apter.Högre löner, mer resurser och fler utbildningsplatser behövs!#sfprkp #helsinki #helsingfors #myheavenishel ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 weeks ago

Nora Grotenfelt
Min kommentar om skolbudgeten i Hfors / kommenttini Helsingin KASKO:n talousarvioesityksestä. www.hs.fi/kaupunki/art-2000009049204.html?share=fde4a3670671d08efcbbfdb74f9d2d1ewww.hbl.fi/artikel/4c6c5400-e83b-4769-b14a-f0564af11cea#sfprkp #helsingfors #helsinki ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Nora Grotenfelt
Så drog terminen igång igen med höstens första stadsfullmäktigemöte. Fortfarande är jag väldigt tacksam över det förtroende som förde mig hit. 🥰Idag var fiaskot med Sarastia på agendan, i form av en frågetimme. Många och stora misstag har begåtts, vilket stadens ledande tjänstemän är de första att medge. Nu måste allt fokus läggas på att korrigera utbetalningarna för de personer som blivit utan en del eller to.m hela sin lön. I tillägg fördes talturer om att de ska kompenseras, inte bara för direkta extra utgifter som situationen har medfört, utan även för indirekta, icke monetära skadeverkningar. Tänään alkoi syyslukukausi kaupunginvaltuustossa. Olen edelleen niin kiitollinen luottemuksesta, joka minut tähän toi. 🥰Tämän päivän kokouksen agendalla oli Sarastiafiasko. Kaupungin johtavat virkamiehet ovat ensimmäisten joukossa myöntämässä, että monta isoa virhettä ja virhearviointia on tehty.Nyt pitää laittaa kaikki fokus ja energia virheiden korjaamiseen. Tämän lisäksi kaupunki tulee kompensoimaan työntekijöitään ylimääräisistä, palkkasotkuista johtuvista menoista. Puhuttiin myös epäsuorista, ei-taloudellisista vahingoista ja niiden kompensoimisesta. ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Nora Grotenfelt
BBC uppmärksammar vår tvåspråkighet! ... See MoreSee Less
View on Facebook

Twitter feedTwitter

Load More...
Följ mig på dessa kanaler
Dela gärna min sida med andra

Mina Teman

Vård

Jag är medicine doktor till utbildningen och arbetar som överläkare på Munksnäs hälsocentral.

Jag vet vad som fungerar och vad som inte fungerar i öppenvården. Jag vill arbeta för välfungerande vård, även på svenska. Alla helsingforsare ska erbjudas lika möjligheter att ta hand om sin egen hälsa.

Min dröm är att inga barnfamiljer eller unga personer med behov av psykisk vård ska behöva köa.

Mera om Vård »

Skola

Som direktionsordförande, styrelsemedlem i Hem och Skola och klassförälder i mina barns skola i många år, samt genom att ha arbetat som lärare i naturvetenskaper vid Yrkeshögskolan Arcada har jag fått god inblick i förutsättningarna för att skapa den bästa skolan.

Jag vill arbeta för ett kvalitativt, mångsidigt och välfungerande utbildningsutbud från grundskolenivå till högskolenivå, även på svenska.

Min dröm är att självkännedom, självledarskap och sociala färdigheter skulle vara kontinuerliga beståndsdelar i grundskoleundervisningen.

Mera om Skola »

Miljö

Hela mitt liv har jag varit skärgårdsbo om somrarna. Jag har sett hur miljön har tagit skada. Jag vill att miljöaspekter från och med nu beaktas i alla politiska beslut.

Helsingfors ska vara en föregångare inom miljöfrågor och ett föredöme för andra huvudstäder. Vi kan genomföra storartade förändringar – vi har allt som krävs.

Om vi är snabba och ambitiösa i vår beslutsfattning kan vi vinna ekonomiska fördelar och skapa fler arbetstillfällen.

Mera om Miljö »

    Hej!

    Här kan du skicka mejl åt mig med frågor eller kommentarer. Jag svarar så snart jag kan. Tack!